ASZTALLAPOS VÍZSZINTES FÚRÓ-MARÓMŰ – WFT 13 R CNC

Fermat WFT 13R machine

WFT 13 R CNC típusú vízszintes fúró-marómű kinyúló gerendával és kinyúló orsóval új technológiát és koncepciót mutat be a vízszintes fúró-maróműveknél amelyek jelenleg a piacon találhatók. Köszönhetően a termelékeny orsóháznak, magas axiális erőnek és a legpontosabb asztalnak a saját kategóriájában a WFT 13 R CNC képes teljesíteni a legigényesebb ügyfelek kéréseit is.

A WFT 13 R CNC modern formatervezésű gép. Univerzális fúró és maró gép amely lehetőséget biztosít termelékeny megmunkáláshoz nagy és nehéz munkadaraboknál is a magas pontosság és minőség megtartással.

 

A gép paraméterei

Vezérlőrendszerek - Heidenhain iTNC 530 / Fanuc 31i / Siemens 840D

Minőségi és bevált vezérlőrendszerek a kezelőszemélyzet kényelmét szolgálják és lehetőséget biztosítanak megmunkálásnál a nagyon kifinomult funkciók kihasználásához.

Vezérelt tengelyek

A WFT 13 R CNC megmunkálásnál 6 lineáris (X, Y, Z, V, W) és két forgó tengely (B és C) kihasználását kínálja. Opcióban fel van ajánlva a lehetőség az egyidejű megmunkálásra a B forgó tengely (kontúrozás) felhasználásával az egyidejű X, Y, Z, V és W tengelyek mozgásával.

Megmunkálás közben csúszó vezetésen mozog hosszirányban Z tengelyen az állvány, keresztirányba X tengelyen a forgó asztal a munkadarabbal és függőleges irányba Y tengelyen az állványon az orsóház. A gerenda hosszirányba három hengeres lineáris vezetéken nyúlik ki.

Az Y tengelyű golyósorsó (80 mm átmérő), szilárd állvány és a termelékeny orsóház jelentősen hozzájárulnak a pontossághoz és merevséghez. A további egységek is mint a közvetlen útmérés optoelektrikus lineáris útmérő lécekkel,az orsóház hőmérséklet szabályozása úgy mint a holtjátékmentes asztalelfordulás pozitív hatással vannak a gép magas pontosságára.

A gép konstrukciója

A gép moduláris szerkezete lehetőséget biztosít a gép összerakását a megrendelő igényei alapján.Modular design lets our customers configure the machine to their requirements.

• X irányú mozgás 1 500 mm-től 5 000 mm-ig
• Y irányú mozgás 1 700 mm-től 3 500 mm-ig
• Z irányú mozgás 1 200 mm vagy 1 700 mm-ig 2 500 mm Y irányú mozgásig.

Z = 1 500 mm vagy 2 000 mm 3 000 mm vagy 3 500 mm Y irányú mozgásnál.

CNC forgó asztalt három méretben ajánlunk
 

CNC rotary table is offered in three dimensions

• 1 600 x 1 800 mm (maximális terhelhetőség 15 t)
• 1 800 x 2 200 mm (maximális terhelhetőség 15 t)
• 2 000 x 2 400 mm (maximális terhelhetőség 20 t)
 

Az összes megvásárolt főbb komponens neves gyártótól származik. 

Referencia gépek

 

 

top

Érdekelheti Önt