A FERMAT társaságról

A FERMAT társaság a Közép-Európai piacon a pontossági megmunkáló gépeknek – vízszintes fúró-maróműveknek az egyik vezető szállítója. A FERMAT cég előnye a többéves tradíció a tervezésben és a megmunkáló gép gyártásban a Cseh Köztársaságban. A társaságnak mintegy 400 alkalmazottja van és 2011-ben az éves árbevétele elérte a 57 millió EUR-t.

A FERMAT megbízható vízszintes fúró-maróműveket ajánl, amelyek élvonalbeli megoldásokat képviselnek a mai versenyképes globális megmunkáló és alakító gépiparban. Ügyfeleink nagyra értékelik a minőséget, a kiváló teljesítményt és műszaki megoldást, a pontos és merev orsót, pontos gépkivitelt úgymint a versenyképes árat és a rövid szállítási határidőt.

A FERMAT folyamatosan növekszik és új piacokra terjeszkedik aktív részvétellel rangos nemzetközi vásárokon Hollandiában, Franciaországban, Brazíliában, Kínában, Kanadában, USA-ban, Olaszországban és Indiában. A FERMAT kitűnő eredményeket ér el Közép-Európában, Kanadában, Oroszországban, Franciaországban, Törökországban, Dániában és Kínában valamint terjeszkedik az USA, Dél-Amerikai, Délkelet-Ázsiai és India piacokra.

top

Érdekelheti Önt